Tek kişilik imparatorlar Kırıkkale'yi yönetemeyecek

Tek kişilik imparatorlar Kırıkkale

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, AK Parti'nin adayını Beşir Atalay'ın seçtiğini ve Kırıkkale'nin tek kişinin yönettiği imparatorluk olmadığını söyledi. Pekdoğan, partinin ve şehrinin adayı olduğunu belirterek, Kalıbımın adamıyım, K

İMPARATORA DERS VERECEĞİZ
MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde büro açılışı gerçekleştirdi. Yaklaşık iki bin katıldığı açılış töreninde, parti yöneticileri ile büro balkonundan partililerini selamlayan Pekdoğan, balkon konuşmasında AK Parti’nin demokrasiyi hiçe saydığını ve tek kişilik imparatorluk tarafından yönetilmek istendiğini söyledi. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın, AK Parti adayını kendi seçtiğini ve parti il teşkilatını ve seçmenlerini hiçe saydığını belirten Pekdoğan, Kırıkkale’nin tek kişinin yönettiği bir imparatorluk olmadığını buna seçimde cevap vermeye hazır olduğunu bildirdi.

TEK KİŞİYE BAĞLI KALIYORLAR
Demokrasinin gereğinin saygı, sevgi ve milletin iradesine bağlı kalmak olduğunu belirten Pekdoğan, AK Parti’de tek kişiye sadık kalındığını ve bu da demokrasiye aykırı olduğunu ifade etti.
Genelde Başbakan’ın, yerelde ise Beşir Atalay’ın yanında ki piyonlarla imparatorluk kurmak istediğini belirten Pekdoğan, “Adamın adamı olunmaz, gölgede kalanın gölgesi de olmaz” dedi.
Kendisini yalnız bırakmayan partililerine teşekkür eden Pekdoğan, kendisini özleyen vatandaşlara, siz beni ne kadar özlediyseniz, bende sizi o kadar çok özledim diyerek karşılık verdi.

SAYGILI’YA CEVABI KIRIKKALE VERECEK
AK Parti’nin adayının her ne kadar kendi iradesiyle seçilmediyse de değerli bir kişi olduğunu belirten Pekdoğan, Saygılı’nın seçim minibüsünün arkasına ‘Kırıkkale Belediye Başkanı’ yazdırmasını sert bir dille eleştirdi. AK Parti adayının genç, heyecanlı imparatoruna bağlı kalan bir yeni bir siyasetçi olduğunu belirten Pekdoğan, Saygılı’nın kimseye bağlı kalmadan özgür iradesiyle çalışma yapması gerektiğini kaydetti. Saygılı’ya ve imparatoruna en güzel cevabı sandıkta vereceklerini belirten Pekdoğan, “Tek ben varım diyenleri, sandıkta hiç edeceğiz” dedi.

BEN KIRIKKALELİ DEĞİLİM DİYENLER
Burada bulunan her partilinin, mecliste ben Kırıkkaleli değilim, ben Kırıkkale Milletvekili değilim, çıkın buradan diyenlere büyük bir ders vereceğini belirten Pekdoğan, hep birlikte, el ele, gönül gönüle bu seçimi kazanacaklarını iddia etti. Futbol müsabakalarında bile as topçu varken yedeğini sahaya sürmeyen teknik direktörlerin olduğunu belirten Pekdoğan, AK Parti’nin as topçusunu 10 yıl oynattığını, verim alamaması nedeniyle yedeğini sahaya sürdüğünü ifade eti. Yedek olan o kalecinin gol yediği zaman bütün takımın bundan etkileneceğini belirten Pekdoğan, buraya bu kaleciyi getirene ceza vermeye hazır olduklarını bildirdi.


ALIN TERLERİ KURAMADAN PARALARINI ALIYORLARDI
Kendi döneminde belediye de çalışan işçilerin de burada olduğunu belirten Pekdoğan, kendisinin aday olduğu için hepsinin yüzünde gülümsemenin ve mutluluğun olduğunu ifade etti. Belediye Başkanlığı döneminde 60 ay boyunca bir fiil maaşları ödediklerini belirten Pekdoğan, işçiye ve memura maaşlarının verilmesinin belediyenin temel görevi olduğunu kaydetti. Çalışanların alnının terinin kurumadan parasının verilmesi gerektiğini belirten Pekdoğan, hükümette olan bir parti belediyesinin işçiye 13, memura 3 aylık maaş alacağı olduğunu açıkladı. Pekdoğan maaşların zamanında ödenmediğini ve işçinin ve memurun haklarının gasp edildiğini söyledi.

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMLERİN HAKLARINI SORACAĞIZ
Her yerde övünen, kendisinden başka kimseyi görmeyen, kibri dağları aşan AK Parti Belediye Başkanı’nın 10 yıl önce 53 işçiyi kış günü işten çıkarttığını belirten Pekdoğan, tüyü bitmemiş yetimleri arife günü işten çıkaran kişilerin, hesap vereceğini söyledi. Bayram gününde vatandaşların işsiz kaldığını belirten Pekdoğan, işten çıkarıldığı için intihar eden 4 işçinin hakkını soracaklarını ve vicdanları sızlatanların, vicdanlarının Allah tarafından sızlatılacağını ifade etti. O dönem iştin çıkarılan işçilere müjde veren Pekdoğan, başkan olması durumunda bütün işçileri tekrar belediye de işe alacağını kaydetti.

MİLLETLE ALAY EDİLDİ
Mevcut Belediye Başkanı’nın doğrularından çok yanlışları olduğunu belirten Pekdoğan, yapılan proje ve çalışmaların tek, tek satıldığını ve kiralandığını ifade etti. 10 yıl önce proje adamı diye lanse edilen Korkmaz’ın, Makro AVM’yi, Otel’i ve Terminal’i sattığını, 11 Milyon TL’ye yaptığı mezbaneyi aylık 9 Bin TL’ye kiraladığını bildirdi. Dünyada çok yeri gezdiğini ve dünya üzerinde böyle bir zihniyet ile başkanlık yapan bir Belediye Başkan’ı görmediğini belirten Pekdoğan, yapılan yatırımların satılarak, milletle alay edildiğini kaydetti.

ÇALIŞMALARI YOK EDEMEZSİNİZ
Kendi dönemlerinde yapılan çalışmaların, işlerin ve projelerin kaldırıldığını ve isminin değiştirildiğini belirten Pekdoğan, milletin hafızasından yapılan çalışmaların silinmeyeceğini söyledi. Tekrar Başkan olduklarında, ‘Türk Büyüklerinin heykelinden, Türklükten utanç duyan zihniyetlerin’ izlerini sileceklerini belirten Pekdoğan, Türklük duygusunu yaşatıp, gerekirse büstlerin en büyüğünü yaparak, Türk kimliğini yeniden kazandırmak için çalışacaklarını bildirdi. Pekdoğan, bu konuda önemli projelerinin şu an için çalışma aşamasında olduğunu açıkladı.


EKSİKLİKLERİMİZİ GÖRDÜK
Geçmişte herkesin hatası olduğu gibi kendisinin de hataları olduğunu belirten Pekdoğan, 10 yıllık süreçte Kırıkkale’nin MHP’yi ve kendisini, kendisinin de Kırıkkalelileri özlediğini söyledi.
Geçmişteki eksikliklerini gördüğünü belirten Pekdoğan, “Bizler çalışıyoruz, çalışmasaydık insanlarımız bizleri bu noktaya taşımazlardı. Toplumun içerisinde siyasi veya ikili münasebetlerde kendi adımıza eskiden gelen bürokrasi hastalıklarından ayrıldığımızı düşünüyoruz. Biraz daha siyasi ve toplumun iyi niyet algısını anlayabildiğimizi düşünüyoruz. Hizmet açısından, belediyecilik açısından, ikili münasebetler açısından daha ortak duyguyu çıkaracağımızı herkes ile görüşerek Kırıkkale’nin menfaatlerini nelerin gerektiğini yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

SONUNA KADAR ADAYIN ARKASINDAYIZ
MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ise, aday adayları ve partinin mimarları ile birlikte Belediye Başkan adayları Pekdoğan’ı sonuna kadar desteklediklerini söyledi. İktidar’ın 10 yıldır şehre bir çivi bile çakmadığını belirten Göçer, şehrin gelişiminin Pekdoğan ile olacağını bildirdi. Belediye binasına tekrar üç Hilallı bayrağı asacaklarını belirten Göçer, bunun için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. Belediye’den maaşını alamayan işçilerin, tüyü bitmemiş yetimlerin haklarının sorulacağını belirten Göçer, belediyenin yaptığı usulsüz belge ve tutanakların da herkes tarafından bilindiğini kaydetti.

PARTİ İÇ HUZURU BOZULAMAYACAK
Partilerinde ki aday adaylığının bir yarış içinde olmadığını, bundan sonraki dönemlerde de adayların olacağını belirten Göçer, hep birlikte Kırıkkale için en iyi hizmeti yapmak için çalışacaklarını bildirdi. Amaçlarının hizmet, güçlerinin partileri olduğunu belirten Göçer, her türlü kirli düşüncenin, kirli zihniyetlerin karşısında yer aldıklarını ve bu konuda amansız bir çalışma içinde olduklarını kaydetti. Kimsenin parti iç huzurunu bozamayacağını belirten Göçer, nifak tohumları serpmek isteyen kişilerin bozguna uğrayacağını belirten Göçer, birlik ve beraberlik mesajları verdi.



ali kılıç
16.12.2013 16:31:30
Bu yorumu yayınlayabileceinizi tahmin etmiyorum ama yazacağım.Sayın Pekdoğan Akpde imparatordan bahsediyor doğru.Ama Mhp de imparator yokmu.Mhp nin imparatoru yllar yılı Osman Durmuş olmadımı? İl başkanı Göçer parti içi nifaktan bahsederken aday adayı Murat Kaplanın aday adaylığında dövülmesini ne ile değerlendiriyor.Bumudur demokrasi.Serdar Yarar dağ bayır koşup çalışırken Pekdoğanın aday yapılması ne kadar doğrudur ne kadar adil bir karardır kamuoyuna sorarım? Akp de İmparatordan bahsedenler Mahir Yılmaz Keskinli olmadığı için Mhp den aday edilmediğini itiraf edebilirlermi bilmiyorum.Mahir Yılmazı Mhpden aday ettirmeyen imparator kimdir? Şimdi hangi Keskinliye sorsanız Akp nin adayı Keskinli değil ben onun için Akp ye vermeyeceğim Mhp nin adayı Keskinli onun için Mhp ye vereceğiz diyorlar.Keskincilik yapmayı kendilerine bir hak gibi görenler birileri yarın birileride Obacılık veya Kırşehircilik yapmaya başlarlarsa kimse kızmasın darılmasın.Çünkü bu seçimde bölgeciliğin ateşini bu seçimde Keskin ve Pekdoğan taraftarları ateşlemektedir.Bölgecilik közü alevlenirse bu bu ateş kimi yakar bilemem.Kendi düşen ağlamasın...

ibrahim yılmaz
18.12.2013 08:15:35
ali kılıç çok güzel orum yapmışsın teşekkürler

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız